iWhite review

Witte en mooie tanden zijn toch een van de belangrijkste dingen aan het uiterlijk van iemand, niet? Als ik iemand ontmoet zijn tanden een van de eerste dingen die mij opvallen en net daarom vind ik het zo belangrijk dat ook die van mij er gewoon mooi en net uitzien!

Koffie, thee, rode wijn en roken kunnen een invloed hebben op de tint van je tanden dus hoe leuk is het dat er dingen bestaan zoals iWhite!? Ik testte de iWhite instant en wil graag mijn ervaring met jullie delen.

De iWhite Instant Teeth Whitening kit bestaat uit een tandenborstel, tandpasta en een set met bitjes die je tanden na het poetsen gaan bleken.
Ik ben altijd heel voorzichtig op vlak van mijn tanden omdat ik niet graag rond zou lopen met overgevoelige tandjes, maar na het gebruiken van dit product is dat zeker niet het geval. iWhite is klinisch getest en de onderzoeken toonde aan dat er geen gevaar is voor gevoeligheden.
Let wel op, het product is afgeraden voor kinderen onder de 14 jaar, zwangere vrouwen Γ©n vrouwen die borstvoeding geven! iWhite bevat geen waterstofperoxide waardoor het product veilig is voor de tanden en het tandvlees. Het resultaat zal bij mensen die gelere tanden hebben natuurlijk veel sneller en harder te zien zijn, ook hangt het er vanaf hoe het zit met jouw persoonlijke mondhygiΓ«ne. Het gebruik van rode wijn, tabak, thee en koffie zal na lang gebruik weer vlekjes veroorzaken, maar gelukkig kan je de behandeling zo lang doen als je zelf wilt. Ik ben alvast blij met hoe het werkt en de resultaten mogen er ook zijn! Bij mij persoonlijk was het resultaat niet zo spectaculair, maar de enige mogelijke vlekjes op mijn tanden zouden die van mijn dagelijks kopje thee zijn.

Hoe werkt het nu? Wel, eerst en vooral moet je je tanden poetsen met de tandpasta die er bij geleverd wordt, daarna moet je zorgen dat je handen proper Γ©n droog zijn zodat je het bitje mooi in je mond kan steken. De bitjes moeten 20 minuten in je mond blijven en je kan zowel de boventanden als ondertanden tegelijk behandelen, hoe handig is dat? Eigenlijk is het super gemakkelijk toch? Je kan thuis gewoon zelf je tanden tot 8 tinten witter maken terwijl je ondertussen iets anders kan doen, zo verlies je geen tijd met je tanden ergens anders te laten bleken. De bitjes zijn zacht en zitten best wel comfortabel in je mond, en ook de smaak van de gel in de bitjes is helemaal niet vies, -ja daar had ik op voorhand schrik voor, haha!- de gel smaakt naar munt en is helemaal niet onaangenaam, bovendien heb je na de behandeling een enorm frisse adem en dat is ook mooi meegenomen. Er zitten in de kit 10 bitjes, goed voor 5 dagen behandeling dus. Ik ben alvast overtuigd!

Schermafbeelding 2017-12-01 om 16.44.31.png
Heb jij hier ervaringen mee? Dan hoor ik het graag van jou! Je kan zelf een set aankopen via de website!
Liefs, Lieze

 

 

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Dounia schreef:

  Blijft het resultaat ook nadat je gestopt bent met de kit? Of is het nodig om nog altijd gebruik te maken van de tandpasta?

  Like

  1. braveliz schreef:

   Hey! Blijft ook nadat je gestopt bent! Tenzij je dus dingen doet waardoor je vlekken of dergelijke op je tanden krijgt, zoals roken etc. X

   Like

   1. Dounia schreef:

    Oh dat is geweldig! Dank je. Ga ik zeker uitproberen. πŸ™‚

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s